Bozkurtlar'a Selam Olsun

Türkiye gündemi, önemli haberler, duyurular, siyasi ve dini gelişmeler...
Post Reply
dergah
Posts: 318
Joined: 30 Nov 2007, 23:53
Kan Grubu: B (+)

Bozkurtlar'a Selam Olsun

Post by dergah »

HER AİLEDEN BİR CHP'Lİ MHP'YE OY VERDİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak, Kadir Has Üniversitesi Hukuk Kulübü'nün düzenlediği 'Değişen Türkiye'de Din, Toplum ve Siyaset' konulu söyleşide ilginç açıklamalarda bulundu.
Milat gazetesinde yayınlanan habere göre Toprak, CHP'lilerin 12 Haziran'daki seçimlerde 'taktik icabı' MHP'ye oy verdiğini ve barajın altında kalmaktan kurtardığını söyledi.

Toprak, "CHP'nin oyu yüzde 20'de takıldı kaldı. Çok daha fazla da olabilirdi. Pek çok CHP'li aileden bir kişi, akıllıca davranıp MHP'ye oy verdi. Çevremden biliyorum. MHP baraj altında kalsaydı, AKP 60 milletvekili daha çıkarırdı. Ondan sonra tutmak mümkün olmazdı. Anayasayı çıkarmak için şimdi yeterli sayısı yok. O açıdan MHP'nin girmesi iyi oldu" dedi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Dersim çıkışının ardından muhalif milletvekillerinin Aygün'e ve parti yönetimine yönelik eleştirilerine de değinen Toprak, "Parti disiplini diye bir şey var. Eğer bir konuda hükümetinizi eleştirecekseniz, istifa etmelisiniz. O bir gelenektir parlamenter sistemde, aksi halde sistem çalışmıyor. En fazla çatlak ses CHP'den çıkıyor. Demek ki parti bunu kaldırabiliyor." yorumunda bulundu.
Post Reply

Return to “Türkiye”