CHP'nin Filistin Mitinginde Tekbir Sesleri

Türkiye gündemi, önemli haberler, duyurular, siyasi ve dini gelişmeler...
Post Reply
mstf
Posts: 185
Joined: 30 Nov 2007, 16:43
Kan Grubu: A (+)

CHP'nin Filistin Mitinginde Tekbir Sesleri

Post by mstf »

CHP, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıları İstanbul'da protesto etti. Gösteride Türk ve Filistin bayrakları açıldı, tekbir getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Zeytinburnu Adliye Meydanı'nda, İsrail'in Filistin saldırısını protesto etti. Ellerinde Türk ve Filistin bayraklarını taşıyan kalabalık Gazze katliamı nedeniyle İsrail'i kınadı. Eyleme katılanlar tekbir getirdi, İsrail aleyhinde slogan attı. Protesto için çok sayıda çocuk da meydana geldi.

Zeytinburnu Adliye Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 kişilik grup "Filistin halkının yanındayız", "Her yer Filistin, hepimiz Filistinliyiz " pankart açtı. Türk ve Filistin bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Kahrolsun İsrail" şeklinde slogan attı. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Filistin'de şehit olanlar için vatandaşları 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

İsrail'in saldırısını protesto etmek için eyleme katılan CHP İl Başkanı Gürsel Tekin, İsrail'in tek taraflı ateşkes ilan etmesinin yeterli olmayacağını söyledi. Tekin, "Filistin topraklarını terk edecekler" dedi. CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, "İsrail ile olan tüm ilişkiler durdurulmalı" diye konuştu.

İlçe Başkanı Doğan, protesto gelen vatandaşlara seslenerek, "Filistin dünyada özgür Müslüman devleti olana kadar takipçisi olacağız, söz vererek ayrılalım" şeklinde konuştu.

http://www.haber7.com/haber/20090118/CH ... esleri.php
Başsavcı bunları görmesi lazım...Gidiyor laiklik :arrow: :arrow:
Ehl-i irfan arasında aradım kıldım talep
Her hüner makbul imiş illa edeb illa edeb
Alper
Posts: 20
Joined: 16 Dec 2007, 21:20
Kan Grubu: B (+)

Re: CHP'nin Filistin Mitinginde Tekbir Sesleri

Post by Alper »

ANA... Kahrolsun Şeriat ı kullanarak oy toplanın modası buradan da anlıyoruz ki geçmiş şimdi saf dil müslüman kardeşlerimizin bazılarını böle aldatmayamı karar almış bunlar. abooo Ama bu millet artık yemez .Sırtı terli kardeşim.

Surda bir delik açtık mukaddes mi mukaddes
Ey kahbe rüzgar artık ne yandan esersen es.
N.F.K.
Hüda'dan mahlas dilersen ey gönül,
Adını divan-ı AŞK'a yazdır.
Post Reply

Return to “Türkiye”