PROJE ÜRETELİM

Moderator: Leyla Hanne

Abdüllatif
Posts: 1556
Joined: 28 Jul 2007, 15:32
Kan Grubu: AB (+)

Re: PROJE ÜRETELİM

Post by Abdüllatif »

Duru wrote:cemaate girince yeryüzündeki cenneti yaşıcam zannederdim hep; zaten benim cemaatim sizlersiniz gerçek hayatta içlerinde değilim..olamıyorum..
Durum bir çok yönden ele alınmalı.
Bunların en ama en başında Hocamız'dan ayrılık vardır.

Eski ağabeyler anlatırlar eski zamanları; bakıyoruz biz de cehennemde gibiyiz. Bir Necati Amcamız vardı, onu da kaybedince iyice mahvolduk.

Hocamız bir dönseydi o zaman ne tatlı, ne feyizli haller yaşanırdı.. Umudumuzu da kesmedik tabi. Yıllarca Es'ad Hocamız'ın dönmesini bekledik, bir baktık ki yeşil örtülü bir tabut içinde döndü... Yine yılmadık, yine ümidimizi kesmedik, Nureddin Hocamız gelecek dedik. Yine yıllardır bekliyoruz ama hala ve hala ümidimizi kesmedik. Gelecek inşaallah.. Şimdilik sadece hatıralarda duydğumuz cennet gibi günleri yaşayacağımıza inanıyorum.

Diğer bir mesele de sadece forumda cemaatimizle beraber olmanız. Zaten yazarken doğru düzgün anlaşılamıyoruz. Bi de benim gibi sert biri mesajlarınıza cevap yazınca, normal canınızın sıkılması. :)

Gerçek hayatta da cemaate dahil olsanız, hocamız olmasa da, doğru düzgün bir faaliyetimiz -şimdilik- olmasa da yine de çok tatlı olacağını düşünüyorum.

Biz her hafta hatmeye katıldıkça, şarj oluyoruz. Forumda, benden başka Sincan'da olan kardeşlerimiz de var. Forumda hergün görüşüyoruz ama, hatmede, sohbette görüşünce ayrı bir tadı oluyor elbet..
Vay, yüz bin vay kim dildardan ayrılmışam
Fitne–çeşm ü sahir u hunhardan ayrılmışam
Bülbül-i şûride em gülzârdan ayrılmışam
Kimse bilmez kim ne nisbet yârdan ayrılmışam!
Post Reply

Return to “Projeler”