Berat Kandili Tebriği

Post Reply
Leyla Hanne
Posts: 1395
Joined: 22 Nov 2007, 21:24

Berat Kandili Tebriği

Post by Leyla Hanne »

Image

"Ey insanlar! Muhakkak ki size Rabbiniz'den bir delil olarak mucizelerle Muhammed geldi ve size apaçık bir nur olarak Kur'an'ı indirdik." En-Nisa 174

"Gerçekten, bu Kur'an, insanları en doğru yola iletir ve yararlı işler yapan mü'minlere, kendileri için büyük bir mükafat olduğunu müjdeler."
El-İsra 9

Saygıdeğer AKRA dinleyenleri,
Okuduğum bu Kur'an ayetleri azamet ve merhamet sahibi, yüce yaratıcımızın biz kullarına lütf-u ihsanının ve cömertliğinin çok açık bir göstergesidir.

Ben, sizlere Allah (c.c)'ın bu hitabının, bugün itibariyle de, dünyamızda yaşayan tüm insanları hedef aldığını bir kere daha hatırlatmak ve bu vesile ile bir ricada bulunmak istiyorum.

Lütfen, her türlü ön yargıdan uzak, temiz, duru, dingin bir kalp ile Kur'an-ı Kerim'i idrak edecek şekilde okuyunuz.

İnanıyorum ki, Allah (c.c), okuduklarımız doğrultusunda yaşar isek, bizlere, dünya ve ahiretin güzelliklerini, hayal dahi edemeyeceğimiz bir cömertlikle ihsan edecektir.

Gönüllerimize, gerçek sevginin tadının tattırılması dileğiyle, Berat Gecenizi tebrik ederim.

Muharrem Nureddin COŞAN

Akra Fm
User avatar
deniz
Posts: 449
Joined: 06 Dec 2007, 13:33
Kan Grubu: A (+)

Re: Berat Kandili Tebriği

Post by deniz »

Berat kandilinizi kutlarım, tüm kardeşlerime hâyır, bereket getirmesini,ihsan ve ikrâmlara ermemizi Yüce Mevlâ'dan niyaz ederim.
...Eğer bir mü'minin kalbin kırdıysan,
Hâkk'a eylediğin secde değildir.
mahinur
Posts: 754
Joined: 30 Apr 2008, 20:06
Kan Grubu: A (+)
Contact:

Re: Berat Kandili Tebriği

Post by mahinur »

Amin!
Geceniz hayırlı ve mübarek olsun canlar. Hesap kitabın yapıldığı her işin rızkın taksim edilip fermana yazıldığı bu gecede adımız salihler zümresine kaydoluna..
Af Ya Rabb...
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor
.
Serid Ömer
Posts: 991
Joined: 06 Jan 2008, 19:26
Kan Grubu: A (+)

Re: Berat Kandili Tebriği

Post by Serid Ömer »

Beraat gecesi hem ailemiz,hem sevdiklerimiz,hem de tüm İslâm alemi için hayır ve güzellikler getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz eder.Rahmetine,şefkatine,mağfiretine mazhar olanlardan eylesin.Bizlerin de güzel huy ve alışkanlıklar edinmesini;Peygamberimiz(s.a.v)sünneti ile edeplenmeyi; O’nun güzel ahlâk’ı ile ahlâklanmayı nasip ve müesser eylesin. (Amin)

Şeyhimiz M.Nurettin COŞAN’ın dediği gibi Kur’an-ı Kerim’i layıkı ile güzelce okuyup iyi örnek alabilelim ki,gerçek mutluluk ve saadete kavuşabilelim sevgili dostlarım!
Allah'ım!Günahlarımızı ört,affet,bağışla.Bize lütuf ve ilim ver!Hatâlarımızı önemseme.Yardım et!Kanaat ver!Afiyet ver!Basiret ver!Akıl ver!(El-Gaffaru-El-Gafuru-El-Ganiyyu-El-Hafızu-El-Hafıdu)cellecelaluhu ile bize muamele eyle!İslâm'dan ayırma!Amin.
Zeyneb Büşra
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Posts: 872
Joined: 28 Jul 2007, 18:09

Re: Berat Kandili Tebriği

Post by Zeyneb Büşra »

Selamünaleyküm
Berat geceniz cümleten hayırlı, feyizli ve mübarek olsun inşallah. Allah-u teala salihler zümresine bizleri de katsın. Allah'a emanet olun.
Post Reply

Return to “Tebrik Mesajları”