AsfaEğitim Kurumları Matematik Olimpiyatları

Üyelerimizin bildirmek istediği duyurular, haberler vs.
Post Reply
Leyla Hanne
Posts: 1395
Joined: 22 Nov 2007, 21:24

AsfaEğitim Kurumları Matematik Olimpiyatları

Post by Leyla Hanne »

ASFA Eğitim Kurumlarından Matematik Olimpiyatları

Matematik Olimpiyatı için geri sayım başladı.

Asfa Eğitim Kurumları, yaşamın her karesinde var olan matematiği ilköğretim öğrencilerine sevdirmek amacıyla düzenlediği Matematik Olimpiyatının II. sini 29 Mart 2008 tarihinde düzenliyor.

İstanbul’daki ilköğretim okullarının 6. , 7. ve 8. sınıflarına devam eden öğrencilerin katılabileceği Olimpiyat için başvurular 21 Mart 2008 tarihine kadar devam edecek.

Zor ders olarak bilinen matematiği sevdirmek için ders anlatımlarında yeni yaklaşımlar geliştiren Asfa Koleji, İstanbul’daki ilköğretim öğrencilerini ödüllendirerek matematik sevgisini ve yarışma heyecanını paylaşmak istiyor.

Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye fotoğraf makinesi ve üçüncüye ipod hediye edilecek olan yarışmada dereceye giren öğrencilerin rehber öğretmenlerine ve okullarına da ayrıca, plaket ve katılım belgesi verilecek.

Ödül töreni 19 Nisan ‘da Asfa Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Olimpiyat’ın sonuçları 04 Nisan 2008 Cuma günü saat 10.00’da açıklanacak.

Sayılar ve formüller oyuncağım, bu olimpiyatın birincisi benim diyorsanız, katılımın ücretsiz olduğu sınav ile ilgili bilgi ve katılım formuna http://www.asfa.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Post Reply

Return to “Sizden Haberler”