Server-i Ser Efendimiz SAS'den Dualar

Post Reply
peki
Posts: 41
Joined: 09 Dec 2007, 20:52

Server-i Ser Efendimiz SAS'den Dualar

Post by peki »

1-(Allâhümme yâ mukallib'el-kulûbi ve'l-ebsâr ve yâ müdebbir'el-leyli ve ve'n-Nehâr sebbit alâ dînike ve tâatike, felâ tekilnâ ilâ enfüsinâ tarfete aynin ebedâ).Manası : "Ey kalbleri ve gözleri dilediği gibi değiştiren. Ey gece ve gündüzü düzene koyan Rabbimiz! Bizi dinin ve sana itaat hususunda sabit kıl. Bizi asla göz açıp kapayıncaya kadar nefsimizle başbaşa bırakma." Demekdir

2-(Allâhümme sellimnâ ve sellim dînenâ ve lâ teslüb vakt'en-nez'i îmânenâ ve lâ tusallit aleynâ bi zünûbinâ men lâ yehâfüke ve lâ yerhamünâ, ve'r-zuknâ hayrey'id-Dünyâ ve'l-âhıra, bi yedik'el-hayr, inneke alâ külli şey'in kadîr).Manası: "Allahım bize selamet ver. Dinimizi selametli kıl. Ruhumuzu teslim ederken imanımızı alma. Günahlarımız sebebiyle senden çekinmeyen, bize merhamet etmeyen kimseleri başımıza musallat etme. Bize dünya ve ahiret hayırları ihsan et. Senin her şeye gücün yeter." demekdir.

3-Allâhümme ahsin âkıbetenâ fi'l-umûri külliha ve ecirnâ min hızy'id-dünyâ ve azâbi'l-âhira, Allâhümme belliğ rûhahû ve ervâha ehl-i beytihî minnâ tahiyyeten ve selâmâ).Manası: "Allahım! Bütün işlerimizde akibetimizi güzel eyle. Bizi dünyanın zilletinden, ahiretin azabından muhafaza eyle. Allahım! Hz. Peygamber (S.A.S.)'in ruhuna ve ehl-i beytinin ruhlarına bizim selam ve saygılarımızı ulaştır." demekdir.
KARDEŞLERİMZİN İSTİFADESİNE İNŞALLAH DEVAMI OLCAK
Post Reply

Return to “Peygember Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)”