Mirac kandilimiz mübarek olsun.
-
- Kan Grubu: A (+)
Re: Mirac kandilimiz mübarek olsun.
Mirac geceniz inşallah hayırlı,feyizli,bereketli,bol ibadetli ve dua ile geçmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.Aranızda daima sevgi bağını sağlam tutunuz.Birbirilerimize daima dua ve niyazda bulunalalım.İyilik ve güzellikleri hayatımıza örnek alalım.İşlerinizi Allah'a teslim ediniz.Allah'a kul,Resûlüllah'ı iyi örnek almaya çaba gösterelim.Allah(c.c)yar ve yardımcınız olsun.Hocamız Nurettin COŞAN'nın himmet ve duaları üzerimize daim ve kaim olsun.Cenab-ı Hak ondan razı ve hoşnut olsun.Amin.
Allah'ım!Günahlarımızı ört,affet,bağışla.Bize lütuf ve ilim ver!Hatâlarımızı önemseme.Yardım et!Kanaat ver!Afiyet ver!Basiret ver!Akıl ver!(El-Gaffaru-El-Gafuru-El-Ganiyyu-El-Hafızu-El-Hafıdu)cellecelaluhu ile bize muamele eyle!İslâm'dan ayırma!Amin.
Amin. Allah(cc) razı olsun.
Bütün kardeşlerimin kandilini tebrik ediyorum. Hayırlı bereketli bol feyiz ecir ve sevaplı kandiller.
Diyarbakır Urfa Adana.
Bütün kardeşlerimin kandilini tebrik ediyorum. Hayırlı bereketli bol feyiz ecir ve sevaplı kandiller.
Diyarbakır Urfa Adana.
-
Tüm kardeşlerimin ve İslam aleminin Mirac Kandili mübarek olsun...seyir wrote:Amin. Allah(cc) razı olsun.
Diyarbakır Urfa Adana.
İstanbul Niğde Şırnak Adana Ankara Lüleburgaz Laleli Antalya Hakkari
-
Es-Selamu Aleyküm ve Rahmetullah...
Mİ'RAC Kandiliniz mubarek olsun.
Mİ'RAC Kandiliniz mubarek olsun.