TERÖRÜ LANETLERKEN BİLGİSAYARINIZDAN OLMAYIN!

Blim ve Teknolojiye dair herşey...
Post Reply
Ahmed Ziyaeddin
Posts: 78
Joined: 15 Nov 2007, 22:54
Kan Grubu: 0 (+)

TERÖRÜ LANETLERKEN BİLGİSAYARINIZDAN OLMAYIN!

Post by Ahmed Ziyaeddin »

Uzmanlar, "Terörü lanetliyoruz. Herkesi Birlik olmaya çağırıyoruz" maili ve laneththeteror@hotmailcom adresine karşı uyarıyor.

İnternet sitelerinde ve msn adreslerine gönderilen maillerde, ‘Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size’, ‘Terörü Lanetliyoruz. Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz’ konulu bir mail gelirse sakın açmayın. Çünkü içinde bulunan .pps (Powerpoint) sunusu olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. En sonun da ise, bunun PKK tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı Kürdistan yanlısı bir resimle (bölünmüş Türkiye ve Kürdistan haritası) bütün sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor. Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili yolluyor.

Yine aynı şekilde msn listenize laneththeteror@hotmailcom eklenmek isterse sakın kabul etmeyin. Bu da yine aynı kişilerin kullandığı mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz kürt hackerların eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza yolluyor uyarısı yapılıyor. Arkadaşlar dikkatli olun!
Yılmaz Haksöyler
Posts: 129
Joined: 31 Dec 2007, 22:07
Kan Grubu: AB (+)

Re: TERÖRÜ LANETLERKEN BİLGİSAYARINIZDAN OLMAYIN!

Post by Yılmaz Haksöyler »

Buna benzer mailler onlarca alıyoruz. Esasen komik. Çok da mantıklı değil. Ha tabi dikkatli olmak lazım ama bana komik geldi...
halil
Posts: 109
Joined: 11 Feb 2008, 14:20

Re: TERÖRÜ LANETLERKEN BİLGİSAYARINIZDAN OLMAYIN!

Post by halil »

Bilgileriniz için teşekkür ederim,bilmiyordum gerçekden.
Post Reply

Return to “Bilim ve Teknoloji”